Wolfraam koperen warmtebasis

wolfraam koper warmte base Afbeelding

Introductie

Wolfraam koper warmtebasis ook wel wolfraam koper koellichaam genoemd. Wolfraam koper warmtebasis is een warmtebasis die is gemaakt van wolfraam koperlegering. Een warmtebasis is een term voor een component of samenstel dat warmte die is gegenereerd in een vast materiaal overbrengt naar een vloeibaar medium, zoals lucht of een vloeistof. Voorbeelden van warmtebases zijn de warmtewisselaars die worden gebruikt in koel- en airconditioningsystemen en de radiator (ook een warmtewisselaar) in een auto. Warmtebases helpen ook om elektronische en opto-elektronische apparaten te koelen, zoals lasers met een hoger vermogen en lichtdioden (LED's).

Een warmtebasis is fysiek ontworpen om het oppervlak te vergroten dat in contact staat met de koelvloeistof die het omgeeft, zoals de lucht. Benadering luchtsnelheid, materiaalkeuze, vin (of ander uitsteeksel) ontwerp en oppervlaktebehandeling zijn enkele van de ontwerpfactoren die de thermische weerstand, d.w.z. thermische prestaties, van een warmtebasis beïnvloeden. Een technische toepassing van warmtebases is het thermische beheer van elektronica, vaak computer central processing unit (CPU) of grafische processors. Hiertoe beïnvloeden bevestigingsmethoden voor warmte en thermische interfacematerialen ook de uiteindelijke junctie of matrijstemperatuur van de processor (en). Thermische lijm (ook bekend als thermisch vet) wordt toegevoegd aan de basis van de warmtebasis om de thermische prestaties te verbeteren. Theoretische, experimentele en numerieke methoden kunnen worden gebruikt om de thermische prestaties van een warmtebasis te bepalen.

Wolfraam koper warmtebasismateriaal is een composiet van wolfraam en koper. W-Cu-materiaal met zowel wolfraam lage uitzettingskarakteristieken, maar heeft ook koper met hoge thermische geleidbaarheidseigenschappen, en het wolfraam en koper in de thermische uitzettingscoëfficiënt en thermische geleidbaarheid kunnen de W-Cu-samenstelling aanpassen en ontwerpen (met professionele termen, wolfraam en koper in de uitvoering kan worden gesneden, en dus bracht de toepassing op het wolfraam en koper veel gemak.